Trainen met Impact, Fun & Resultaat


Bij Talent Drivers zijn wij ervan overtuigd dat wanneer je gaat trainen je een duidelijk doel voor ogen moet hebben en achteraf resultaat moet zien. Wij leveren geen standaard werk en geen standaard programma's, wij maken programma's op maat die impact maken.

Talent Drivers ontwikkelt opleidingsprogramma’s en coachings trajecten voor individuen, teams en organisaties die een wezenlijke stap willen maken in hun ontwikkeling. Innovatief, inspirerend, confronterend, praktisch, resultaatgericht en gericht op wezenlijke groei zijn onze uitgangspunten. Leren bij Talent Drivers is het volledige potentieel uit jezelf en je team halen.
Inzicht in potentieel

Het teamrol model van Belbin is een beproefde en goed onderbouwde methodiek. De methodiek is gebaseerd op jarenlange studies naar wat teams succesvol maakt. 

De Belbin Teamrol methode benadrukt het belang van het verschil in talent, vaardigheden en karakters en helpt bij het goed verdelen van rollen en taken in de groep. Het zijn juist de verschillen die inzicht geven in een optimale rolverdeling. Hierdoor kan een op het oog gewone groep tot bijzondere prestaties komen!

Wij gebruiken de Belbin assessments voor onze trainingen en coach sessies. 

 Belbin, DISC en Management Drives, een vergelijking Wil jij op zoek naar jouw talenten of die van je team?

Stuur een mail via onze contact pagina of bel ons
via 073 - 614 51 56

Belbin teamrollen 


 

Wil je meer weten over onze aanpak óf wil je weten wie wij zijn? Bel, mail of laat een bericht achter dan bellen wij jou!