Trainen met Impact, Fun & Resultaat

Maak van je team een topteam

"De basis voor goede teambuilding is een leider die de overtuiging deelt dat elke persoon uniek is en waarde toevoegt"


Jouw organisatie, afdeling of management bestaat uit verschillende mensen, verschillende karakters, met uiteenlopende talenten. Als die mix in balans is, heb jij de basis voor een topteam.


Het motiveren van je medewerkers is bij ons geen doel in de training. Het doel is mensen verantwoordelijk maken voor hun eigen motivatie en inspiratie. Het verkrijgen van zelfkennis en weten bij welk teamlid je moet zijn voor aanvulling op je eigen profiel. Met deze kennis ga je als team beter presteren!


Teamtraining


Een teamtraining aan de hand van de Belbin-teamroldynamiek is een doeltreffende en leerzame wijze om in een kort en stevig programma de teameffectiviteit te vergroten.


Ieder teamlid wordt voor aanvang van de training getest door middel van een zelf perceptie test én 360 Feedback. De uitkomsten van deze tests dienen als basis voor de training.


Tijdens de training gaan we in op de diverse teamrollen van Belbin. Wij zorgen voor bewustwording van de eigen teamrol én die van alle andere teamleden. Hierbij kijken we naar waar ieder teamlid elkaar kan aanvullen (complementariteit) én gaan we aan de slag met het (h)erkennen en benutten van verschillende kwaliteiten in een team. Dit samen zal zorgen voor aantoonbare verbetering in samenwerking en resultaat. Communicatie is dé sleutel tot een betere samenwerking. Door middel van de test en de resultaten kom je snel tot de kern in je gesprekken.


Werken jullie met DISC MMI of Draken Temmen? Fijn dat jullie daar al een keuze in gemaakt hebben, wij passen ons aan en kunnen ook met al deze methodieken invulling geven aan de training. Wij hebben hier gecertificeerde trainers voor.
Waar liggen de talenten van jouw medewerkers, wat drijft ze en hoe zorg je ervoor dat iedereen dezelfde doelen nastreeft?


Talent Drivers helpt u hier graag mee!


Klik hier voor contact

Wij werken o.a. voor:

Wij bellen u graag terug!

 
 
 
 
 
 
 

* verplichte velden